вторник, 22 октомври 2013 г.

Любимата ми салата с цвекло ,моркови и много лимон!

Малко настинах преди няколко дни и не ми се ядеше нищо. Но когато се разходих из пазара и видях червеното цвеклото и морковите, организмът ми сякаш изкрещя : ТОВА ТИ ТРЯБВА!  Тази салатка си я направих инстинктивно без да мисля. Просто започнах да режа морковите и се получи това :

Продукти за 1 салатка:
Моркови – 3бр.
Червено цвекло  - 1бр.
Червен лук – 1бр. Малък
Лимон , зехтин и хималайска сол Natur Hurtig  за овкусяване


Начин на приготвяне:

Нарежете на лентички морковите и цвеклото (става и с белачка ).  Лука нарежете на тънки кръгчета. Задушете за няколко минути на котлона , но внимавайте да не прекалите , за да останат хрупкави морковите и цвеклото. Овкусете и е готово! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар